Over ons

Mijn hele leven ben ik toegewijd aan het vastleggen van beelden door middel van tekenen, etsen en schilderen. In 2012 raakte ik eveneens gefascineerd door het creëren van beelden met mijn camera. Na mijn opleiding aan de School voor Fotografie in Utrecht, ben ik begin 2016 gestart als professioneel fotograaf. Mijn eigen bedrijf, yes! Met mijn achtergrond als Creatief Therapeut, Trainer en Maatschappelijk Werker komen in Foto Moque mens en beeld als vanzelfsprekend samen.

Passie voor Mensen

In mijn fotografie en in mijn contact met mensen streef ik naar authenticiteit en eenvoud. Ik vind het geweldig om individuen te portretteren, zowel in hun persoonlijke leven als binnen het bedrijfsleven. De uitdaging is het vastleggen van jouw ware essentie of het overbrengen van de uitstraling van je bedrijf. Om dit te bereiken, bespreken we samen jouw wensen en zie ik het als mijn taak om een sfeer te creëren waarin de puurheid en schoonheid van iedere persoon naar voren komt.

Ik sta voor :

  • Professionaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Ontspannen sfeer
  • Authentieke weergave
  • Optimaal presenteren van jouw bedrijf 

Als je nieuwsgierig bent geworden naar mijn werk en werkwijze neem gerust contact met me op. Ik vind het leuk om een afspraak te maken en in gesprek te gaan over jouw fotografiewensen voor je bedrijf.